Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se pošljejo v vaš računalnik, ko obiščete spletno mesto. Piškotki na spletnih mestih Novartisa opravljajo veliko različnih nalog, na primer omogočajo vam učinkovito krmarjenje med stranmi, shranjevanje vaših nastavitev in splošno izboljšanje vaše izkušnje na spletnem mestu.

Zakonsko je dovoljeno shraniti piškotke na vašem računalniku, če so bistveni za delovanje spletnega mesta, vendar za vse ostale potrebujemo vaše dovoljenje. Na Novartisovih spletnih mestih nam lahko daste dovoljenje ob prvem obisku spletnega mesta na obvestilu za piškotke, ki se prikaže. Dovoljenja, ki nam jih dodelite v centru za nastavitve piškotkov, lahko kadar koli ponovno pregledate in spremenite s klikom na povezavo »Nastavitve piškotkov« na spletnem mestu. V centru za nastavitve piškotkov boste našli tudi vse informacije o piškotkih, ki se uporabljajo na spletnem mestu.

Vsake dvanajst (12) mesecev vas bomo prosili za ponovno dovoljenje.

 

 

 

POROČANJE O NEŽELENIH DOGODKIH/UČINKIH
Spletno mesto ni namenjeno poročanju o neželenih dogodkih/učinkih zdravil. Neželene dogodke/učinke sporočite na način, kot je objavljeno na spletni strani www.jazmp.si ali se obrnite na lokalni Novartisov oddelek za varnost bolnikov na elektronski naslov [email protected].